Όροι χρήσης

Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα skafos24.gr. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του skafos24.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

1. Προσωπικά Δεδομένα

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος θα πρέπει να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία σας για την αποστολή των προϊόντων που επιλέξατε προς αγορά.

Το seasters.gr δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. To κατάστημά μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων το skafos24.gr έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα.

Διαβάστε εδώ την Πολιτική Απορρήτου.

2. Πληροφορίες προϊόντων

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το skafos24.gr απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσων αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

3. Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στο seasters.gr είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις  ( 23% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.

Το skafos24.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του site του, οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στο eshop κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

4. Διαθεσιμότητα

Διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

 

5.Τρόποι πληρωμής:

 1. Αντικαταβολή. Η παραγγελία σας έρχεται μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική) κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
 2. Με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva payments

6.Παράδοση προϊόντων: Πραγματοποιείται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την μέρα και την ώρα υποβολής της αγοράς.

7.Επιστροφές προϊόντων: Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

 • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
 • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.
 • Αν οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.
 • Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

8.Επιστροφές χρημάτων: Πραγματοποιούνται μόνο και μόνο αν:

 • Πραγματοποιηθεί επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς ΕΝΤΟΣ 24ώρου απ’την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, για να γνωστοποιηθεί το αίτημα σας και ο λόγος της επιστροφής.
 • Πέραν του 24ώρου καμία επιστροφή χρημάτων δε γίνεται, παρά μόνο αλλαγή προϊόντος.
 • Ισχύουν οι προϋποθέσεις για τις επιστροφές προϊόντων
 • Το προϊόν, η συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενά του θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση.

9. Ακύρωση παραγγελίας

Για την αποφυγή προβλημάτων σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2109657433 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας εντός 12ώρου από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η αγορά σας! Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση, και ο πελάτης θα πρέπει να αποδεχθεί την αγορά.

Σε περίπτωση που η παραγγελίας σας βρίσκετε στο στάδιο της αποστολής, επιβαρύνεστε με όποια έξοδα έγιναν για αυτήν. Τέλος το πακέτο που περιέχει τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημα μας θα πρέπει να έρθει πίσω απαραβίαστο και με δικά σας έξοδα!

 

Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.